Crypto & Blockchain

Ik ben dankbaar dat ik betrokken ben bij twee dingen die nooit failliet gaan: bitcoin en belastingen

IRS privacy hardhandig optreden van munten

2020 was een jaar met veel onrust, maar de poging van regelgevers om hard op te treden tegen cryptocurrency is helemaal niet vertraagd (350.000 Aussie Crypto-gebruikers ontvangen belastingwaarschuwingsbrieven, de IRS huurt consultants in om de belastingontduiking door cryptocurrency aan te pakken).

 

Een nieuwe vermelding op de officiële aanbestedingswebsite van de overheid op 30 juni 2020 laat zien dat de Criminal Investigation Division (CID) van de IRS particuliere contractanten inhuurt om meer zicht te krijgen op transacties met privacymunten die worden gebruikt bij illegale activiteiten. Volgens het verzoek om geposte informatie is de CID op zoek naar technologische oplossingen die privacymunten, off-chain protocolnetwerken van laag 2 en zijketens kunnen helpen traceren.

 

Wat zijn privacymunten?

Met privacymunten zoals Monero, Zcash, Dash en andere kunnen volledig anonieme transacties worden uitgevoerd. Dit in tegenstelling tot cryptocurrencies zoals Bitcoin, die niet anoniem zijn. Privacymunten bereiken een verschillende mate van anonimiteit door het verhandelde bedrag, portefeuilleadressen, identiteit van zowel afzender als ontvanger, en het transactiespoor te verdoezelen. Getbux Crypto is nieuw.

 

Volledige anonimiteit wordt soms misbruikt voor illegale activiteiten zoals belastingontduiking, witwassen van geld en andere niet-financiële misdrijven. Het is echter belangrijk op te merken dat deze functies ook worden gebruikt bij volkomen legitieme activiteiten (bijv. Anonieme donaties aan goede doelen, individuen die gewoon anoniem willen handelen, enz.). Onthoud dat contant geld ook een anonieme transactiemethode is die elke dag op grote schaal wordt gebruikt. kraken login is vereist.

 

Op basis van de geplaatste RFI zal IRS software gebruiken die door particuliere contractanten is gemaakt om meer informatie over verdachte activiteiten te verkrijgen. De deadline om te reageren op deze RFI is 14 juli 2020 en particuliere contractanten worden aangemoedigd om biedingen in te dienen via e-mail.

 

De taal van de RFI suggereert dat de informatie wordt verzameld om specifiek illegale activiteiten vast te leggen en / of verdachte activiteiten te testen die al door verschillende instanties zijn gemeld. Speculanten die privacymunten verhandelen, moeten ook hun winsten en verliezen voor belastingdoeleinden melden zonder de valse indruk te hebben dat regelgevers niets van die activiteit zullen afweten.